Susisiekite su mumis:
+370 686 71266 | info@aromanatural.lt

IEŠKOKIT LAIŠKŲ SPAME !

NUOLAIDA PERKANT NUO 35 EURŲ!

 

 

Vilniuje galėsite atsiimti prekes tą pačią dieną po apmokėjimo

 

0
Prekių krepšelis tuščias.

0

Daugiau peržiūrų

Tripeptidai - nuo raukšlių

Turime: Sandėlyje

Prekės pavadinimas Kainą Vnt
Tripeptidai 5 ml (su pipete)
7,35 €

Greita peržiūra

Tripeptidas - nedidelis peptidas (Syn®-Coll ), aktyviai įsiskverbiantis į odą, mažinantis bet kokio tipo raukšles. Poveikis geriausiai matomas po 2-3 naudojimo mėnesių.


AR

Detalės

Šiame sintetiniame tripeptide yra unikali amino rūgščių seka, labai panaši į tą, kuri randama odoje. Jis buvo sukurtas skatinti naturalų kolageno gamybos mechanizmą, kuris su amžiumi silpnėja ir skatina raukšlių atsiradimą, odos suglebimą.

  • Remiantis gamintojo pateikta informacija, šio peptido veikimas skatina kolageno gamybą, mažina raukšles, didina odos elastingumą.
  • Atlikti klinikiniai tyrimai patvirtino, kad ingredientas veikia labai efektyviai ir yra visiškai saugus.
  • In vitro atliktų tyrimai parodė, kad tripeptidai puikiai stimuliuoja kolageno gamybos procesą, aktyvina augimo faktorius, esančius odoje, ir padidina kolageno gamybą tiriamuoju laikotarpiu 119%.
  • Kitas tyrimas in vivo buvo atliktas 60 sveikų savanorių grupėje. Buvo naudota 2,5% peptidų koncentracija 84 dienas, tepant du kartus per dieną. Naudojant tripeptidus buvo nustatytas 350% didesnis raukšlių sumažėjimas lyginant su placebu. Eksperimento dalyviai pastebėjo, kad taip pat padidėjo odos hidratacija. 60% dalyvių teigė, kad apskritai pagerėjo odos išvaizda ir struktūra.

Tripeptido poveikis:

  • mažina bet kokio tipo raukšles
  • stimuliuoja kolageno gamybą
  • didina odos elastingumo ir pagerina jos išvaizdą
  • papildomas poveikis – odos drėkinimas ir stangrinimas
  • kliniškai įrodytas efektyvumas ir saugumas

INCI: Palmitoyl Tripeptide-5 (Pal-RFK), Glycerine, Aqua. Be konservantų, glicerinas padeda palaikyti mikrobinį švarumą.

Sufasuota stiklo buteliukuose su pipete. Jei pipete paliečiate bet kokį paviršių, būtinai ją dezinfekuokite prieš įdėdami atgal į buteliuką.

Rekomenduojama laikyti šaldytuve.

Papildoma informacija

Receptai, naudojimo būdai, Monikos pastebėjimai

Naudojama 1 - 3% koncentracijos. Į 50 ml kremo pridėkite 1,5 ml (oranžinį šaukštelį arba apie 30 lašų)

  • Tirpsta vandenyje ir produktuose, kuriuose yra vandens (kremuose ir pan.). Netinka naudoti aliejuose, sviestuose, be vandens fazės.
  • Naudoti serumų, kremų ar gelių gamyboje (pridėti į vandens fazę arba gamybos pabaigoje), stabilus iki 80 l.C
  • Tinka kaip aktyvus priedas į jau pagamintas kosmetines priemones.
  • Gali būti naudojamas su dermaroleriu (prieš naudojant atskiesti) 
🍪 Slapukų nustatymai
Ši svetainė naudoja slapukus, kad užtikrintumėme geriausią jūsų svetainės patirtį.