Susisiekite su mumis:
+370 686 71266 | info@aromanatural.lt

IEŠKOKITE LAIŠKŲ SPAME !

NUOLAIDA PERKANT NUO 35 EURŲ!

 

 

Vilniuje galėsite atsiimti prekes tą pačią dieną po apmokėjimo

 

0
Prekių krepšelis tuščias.

0

Daugiau peržiūrų

Sezamo sėklų aliejus, ekologiškas (Sesamum indicum)

Turime: Sandėlyje

Prekės pavadinimas Kainą Vnt
Sezamo sėklų aliejus (Sesamum indicum) 50ml
3,10 €
Sezamo sėklų aliejus (Sesamum indicum) 100ml

Įprastinė kaina: 4,80 €

Speciali kaina: 3,90 €

Greita peržiūra

Sezamo sėklų aliejus turi daug nesočiųjų riebiųjų rūgščių,vitaminų A, E, B komplekso,mineralų,mikroelementų. Šis aliejus yra lengvas,gerai įsigeriantis, tinka visiems odos tipams.
AR

Detalės

Sezamo sėklų aliejus turi daug nesočiųjų riebiųjų rūgščių,vitaminų A, E, B komplekso,mineralų,mikroelementų.Šis aliejus yra lengvas,gerai įsigeriantis, tinka visiems odos tipams. Pagerina kitų vertingų medžiagų ir aliejų įsisavinimą, dėl to puikiai tinka įvairių  gydomųjų masažinių mišinių gamybai.Taip pat yra puiki plaukų ir galvos odos priemonė:plaukams suteikia minkštumo ir blizgesio, saugo nuo perdžiuvimo, nuo saulės spindulių, jūros vandens žalingo poveikio.

Papildoma informacija

Receptai, naudojimo būdai, Monikos pastebėjimai

 

Naudojimo koncentracija 1-100 %. Galima naudoti gryną ant drėgnos odos, masažuose, aliejų mišiniuose ar kosmetikos gaminių sudėtyje.
🍪 Slapukų nustatymai
Ši svetainė naudoja slapukus, kad užtikrintumėme geriausią jūsų svetainės patirtį.