Susisiekite su mumis:
+370 686 71266 | info@aromanatural.lt

NUOLAIDA PERKANT UŽ 35 EUR

 

 

Vilniuje galėsite atsiimti prekes tą pačią dieną po apmokėjimo

 

0
Prekių krepšelis tuščias.

0

Daugiau peržiūrų

Sodium Cocoyl Isethionate (SCI)-putoklis kietiems šampūnams

Turime: Sandėlyje

Prekės pavadinimas Kainą Vnt
Sodium Cocoyl Isethionate 50g
2,80 €
Sodium Cocoyl Isethionate 100g
4,20 €

Greita peržiūra

Tai neagresyvus putojantis valiklis kietų šampūnų (prausiklių) gamybai.


AR

Detalės

SCI yra putojantis valiklis (paviršinio aktyvumo medžiaga), gaunama iš kokosų aliejaus. Tinka kietų šampūnų, prausiklių gamybai.Pagaminti kieti šampūnai yra labai koncentruoti, nes veikliosios medžaigos neatskiedžiamos vandeniu kaip kad įprastuose skystuose produktuose. Juos ypač patogu vežtis į keliones, nes užima mažai vietos, neišsilpila. Kadangi nėra reiklainga jokia pakuotė, tokį produktą ypač įvertins besirūpinantys aplinkos tarša. Pagaminti kieti kosmetikos produktai gali būti puiki dovana jūsų draugams ir artimiesiems!

Papildoma informacija

Receptai, naudojimo būdai, Monikos pastebėjimai

Kietas šampūnas (bazinis receptas):

  • SCS Sodium coco sulfate -40 g
  • SCI Sodium cocoyl isethionate - 35 g
  • Amlos ir/arba dilgėlių milteliai - 5 g
  • Sviestmedžio aliejus - 5g
  • Migdolų aliejus - 5g
  • Hidrolatas (dstiliuotas vanduo) - 10g
  • Eteriniai aliejais (rozmarinų, citrinų, levandų ar kiti) - 10-50 lašų.

Vandens vonelėje ištirpinkite sviestą, įmaišykite aliejus, putoklius, vandenį, kitus priedus. Viską gerai maišykite, kol gausite lipnią masę. Geriau ir greičiau išsimaišo naudojant grūstuvę. Masę supilkite geriausia į silikoninę formelę, ją gerai suspauskite, per vidurį įsmeikite degtuką ar kitą pagaliuką. Džiovinkite bent 48 val. Ištraukę pagaliuką įverkite virvutę, kad būtų patogu laikyti pakabintą. Muilą po naudojimo pakabinkite, kad išdžiūtų.

🍪 Slapukų nustatymai
Ši svetainė naudoja slapukus, kad užtikrintumėme geriausią jūsų svetainės patirtį.