Susisiekite su mumis:
+370 686 71266 | info@aromanatural.lt

NUOLAIDA PERKANT NUO 35 EURŲ!

 

Vilniuje galėsite atsiimti prekes tą pačią dieną po apmokėjimo

 

0
Prekių krepšelis tuščias.

0

Daugiau peržiūrų

Šaltalankių aliejus ,grynas (Hippophae rhamnoides)

Turime: Sandėlyje

Prekės pavadinimas Kainą Vnt
Sibiro šaltalankių aliejus 10ml
3,80 €
Sibiro šaltalankių aliejus 20ml
6,95 €
Sibiro šaltalankių uogų aliejus 30ml
9,00 €

Greita peržiūra

Šaltalankių aliejų galima naudoti esant tokioms odos problemoms: aknė, celiulitas, pleiskanos, seborėja, egzema, žaizdos, randai, psoriazė. Jis puikiai regeneruoja odą, atstato jos elastingumą.
AR

Detalės

Šaltalankių aliejus yra turtingas esencinėmis riebiosiomis rūgštimis, vitaminų bei mineralinių medžiagų. Stiprus antioksidantas. Jį galima naudoti esant tokioms odos problemoms: aknė, celiulitas, pleiskanos, seborėja, egzema, žaizdos, randai, psoriazė. Puikiai regeneruoja odą, atstato jos elastingumą. Šaltalankių aliejus minkština odą, ją lygina, suteikia skaistumo, saugo nuo plaukų įaugimo po depiliacijos.

Papildoma informacija

Receptai, naudojimo būdai, Monikos pastebėjimai

Į kosmetines priemones vertėtų lašinti tik po kelis lašus, nes aliejus yra smarkiai dažantis.

Laikyti tamsioje, vėsioje vietoje.

Naudojimo koncentracija 1-5 %.

🍪 Slapukų nustatymai
Ši svetainė naudoja slapukus, kad užtikrintumėme geriausią jūsų svetainės patirtį.