Susisiekite su mumis:
+370 686 71266 | info@aromanatural.lt

NUOLAIDOS PERKANT UŽ 35 EUR IR DAUGIAU!

 

Vilniuje galėsite atsiimti prekes tą pačią dieną po apmokėjimo

 

0
Prekių krepšelis tuščias.

0

Oliglikanai-kompleksas riebiai odai

Oliglikanai-kompleksas riebiai odai

Turime: Sandėlyje

Prekės pavadinimas Kainą Vnt
Oliglikanai 5ml
3,80 €

Greita peržiūra

Oliglikanai yra sebumo išsiskyrimą reguliuojantis bei odą ir skalpą remineralizuojantis kompleksas, pasižymintis ir antibakterinėmis savybėmis.


AR

Detalės

Oliglikanai yra sebumo išsiskyrimą reguliuojantis bei odą ir skalpą remineralizuojantis kompleksas, pasižymintis ir antibakterinėmis savybėmis.

Šį produktą sudaro mikroelementai ir hidrolizuota, mažos molekulinės masės, gerai įsisavinama hialurono rūgštis (hidrolizuoti augalinės kilmės glikozaminoglikanai). Pagrindiniai šio komplekso komponentai:

  • *vario PCA: varis sutraukia odos paviršių ir galvos odą, moduliuoja sebumo gamybą, sumažindamas porų dydį 0,5%. Jis įtakoja elastino sintezę, skatina keratinizaciją bei plaukų augimą. Taip pat veikia kaip drėkinimo, elastingumo, remineralizacijos pagalbinė priemonė, be to, yra antibakterinė, sebumo gamybą reguliuojanti medžaiga. Plaukų produktuose jis veikia kaip priemonė, reguliuojanti sebumo išsiskyrimą ir prieš pleiskanas.
  • *cinko PCA. Jis slopina fermento, kuris katalizuoja hormono, kontroliuojančio riebalinių liaukų funkcionavimą, gamybą, taip mažina sebumo gamybą ir spuogų susidarymą.Tai taip pat yra antibakterinis preparatas, rekomenduojamas naudoti esant pleiskanoms. Jis sugeria vandenį ir, kadangi yra kompleksiškas su augalinės kilmės hidrolizuotais glikozaminoglikanais, jis laikomas giliai drėkinančiu aktyvumu.
  • *oligoglikanai- polisacharidai, išgauti iš grybų, turintys drėkinamąjį, elastingumą didinantį ir remineralizuojamąjį poveikį

Nurodyti elementai veikia sinergiškai šiame komplekse, kuris tinka naudoti kosmetinėse veido, kūno ir skalpo priemonėse.

Oliglikanai skirti naudoti:

  • *riebios, spuoguotos odos kremuose, geliuose, serumuose
  • *esant išsiplėtusioms poroms,
  • *šampūnuose, losjonuose nuo pleiskanų
  • *drėkinančiose, stiprinančiose plaukus priemonėse
  • *mišrios brandžios odos priežiūros priemonėse.

Inci: Aqua, Glycerin, Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract, Lentinus Edodes Extract, Copper PCA, Zinc PCA.

Papildoma informacija

Receptai, naudojimo būdai, Monikos pastebėjimai

Rekomenduojama naudojimo koncentracija: 0,5 - 5%., t.y. 0,5-5 ml į 100 ml produkto.

Šis produktas yra tirpus vandenyje, dedamas baigiamojoje fazėje į atvėsusį produktą.

Laikyti tamsioje, vėsioje, sausoje vietoje

Gelis riebiai odai:

  • *47 ml alavijo gelio
  • *3ml oliglikano

Purškalas niežtinčiai, riebiai, pleiskanotai galvos odai

  • *47 ml levandų ar kito hidrolato
  • *3ml oliglikano
🍪 Slapukų nustatymai
Ši svetainė naudoja slapukus, kad užtikrintumėme geriausią jūsų svetainės patirtį.