Susisiekite su mumis:
+370 686 71266 | info@aromanatural.lt

IEŠKOKIT LAIŠKŲ SPAME !

NUOLAIDA PERKANT NUO 35 EURŲ!

 

 

Vilniuje galėsite atsiimti prekes tą pačią dieną po apmokėjimo

 

0
Prekių krepšelis tuščias.

0

Daugiau peržiūrų

Keramidų kompleksas

Turime: Sandėlyje

Prekės pavadinimas Kainą Vnt
Keramidų kompleksas 5g
6,30 €
Keramidų kompleksas 10g
10,80 €

Greita peržiūra

Keramidų kompleksą sudaro trijų rūšių keramidai, savo savybėmis ypač panašūs į tuos, kurių yra žmogaus odoje. Tai – 1, 3, bei 6 tipo keramidai, produktas papildytas laisvosiomis riebalinėmis rūgštimis.


AR

Detalės

Daugybė veiksnių (kūno priežiūros bei dekoratyvinės kosmetikos priemonės, valymo priemonės, lėtinis stresas bei nuovargis, imuniteto nusilpimas ligos, užteršta aplinka, rūkymas, vyresnis amžius, menopauzė) mažina keramidų kiekį ir daro neigiamą poveikį jūsų odos būklei (prarandama sveika išvaizda bei natūralus spindesys, atsiranda papilkėjimas, pastebimi senėjimo požymiai, neįsisavinamos kosmetikos priemonės). Jei nuolat susiduriate bent su 2 – 3 iš šių veiksnių, būtina atstatyti prarastą keramidų kiekį. Tai nesunku padaryti naudojant specializuotas priemones.

Viena iš jų – keramidų kompleksas. Šį kompleksą sudaro trijų rūšių keramidai, savo savybėmis ypač panašūs į tuos, kurių yra žmogaus odoje. Tai – 1, 3, bei 6 tipo keramidai, produktas papildytas laisvosiomis riebalinėmis rūgštimis.

Keramidų kompleksas – unikalus, modernus bei natūralus produktas, kurį turėtumėte vartoti, jei:

  • • norite išsaugoti sveiką odą bei natūralų jos spindesį;
  • • pageidaujate apsaugoti ląsteles nuo išdžiūvimo ir norite, kad oda išsaugotų kuo daugiau drėgmės;
  • • siekiate išvengti odos senėjimo požymių bei užkirsti kelią net ir smulkiausios raukšlelėms;
  • • norite išsaugoti odos elastingumą bei stangrumą.
  • • pageidaujate išvengti pleiskanojimo bei tempimo, kurį sukelia sausumo jausmas.
  • • siekiate pašalinti dirglumą ir raudonį.

Inci: Ceramide 3; Ceramide 6 II; Ceramide 1; Phytosphingosine; Cholesterol; Sodium Lauroyl Lactylate; Carbomer; Xanthan Gum

Geriausias naudoti iki 06-2019

Papildoma informacija

Receptai, naudojimo būdai, Monikos pastebėjimai

Tirpumas: tirpsta vandenyje.

Naudotina koncentracija 1,5-15%:

  • *1.5-5% prevencija, sausos odos priežiūra
  • *3-5% sausos ir senėjančios odos priežiūrai; 
  • *3-15% esant pažeistai odai;
  • *1-2% plaukų kondicionieriuose 

Stabilus esant pH 4 - 7,5.

Gali būti kaitinamas iki 80 ° C temperatūroje.

Nemaišykite su katijoniniais emulsikliais.

Nedideliais šio produkto kiekiais taip pat galite papildyti ir kitas grožio priemones (šampūnus, losjonus, balzamus, kondicionierius ar kremus). Gaminys laikomas uždaroje talpoje, 10 - 15 ° C temperatūroje (šaldytuvo durelių lentynose)

Kam tinka šis produktas?

• moterims, išgyvenančioms menopauzę (šiuo laikotarpiu sumažėja natūralus keramidų kiekis);

• nuolat besiskundžiantiems pernelyg sausa oda bei plaukais;

• kenčiantiems nuo pleiskanojimo bei raudonio;

• nevengiantiems tiesioginių saulės spindulių;

• sergantiems egzema, atopiniu dermatitu ar panašaus pobūdžio ligomis;

• turintiems nusilpusį imunitetą, rūkantiems, patiriantiems nuolatinį stresą ar nuovargį, gyvenantiems ypač užterštoje aplinkoje).

Nuostabus produktas sausai odai, iš karto paverčia ją aksomine ir sudrėkinta. Paprasčiausias naudojimas-pridėti į naudojamą kremą, įmaišyti į hialurono ar alavijo gelį.

🍪 Slapukų nustatymai
Ši svetainė naudoja slapukus, kad užtikrintumėme geriausią jūsų svetainės patirtį.