Susisiekite su mumis:
+370 686 71266 | info@aromanatural.lt

NUOLAIDA PERKANT NUO 35 EURŲ! 

 

0
Prekių krepšelis tuščias.

0

Daugiau peržiūrų

Hialurono rūgštis, gelinė

Turime: Sandėlyje

Prekės pavadinimas Kainą Vnt
Hialurono rūgštis, gelinė 50ml
15,00 €

Išparduota

Hialurono rūgštis, gelinė 10 ml su pipete
5,90 €
Hialurono rūgštis, gelinė 10 ml buteliuke
5,00 €
Hialurono rūgštis, gelinė 20ml
9,00 €

Greita peržiūra

Šį hialurono rūgšties gelį lygiomis dalimis sudaro 2 rūšių hialurono rūgštis:didelės molekulinės masės , mažos molekulinės masės.


Dėl to šis gelis drėkina išorinius ir gilesnius odos sluoksnius.


AR

Detalės

Hialurono rūgštis yra biotechnologijų pagalba išgautas šių laikų grožio eliksyras. Kempinėlės principu veikiantis hialuronas geba pritraukti iki tūkstančio kartų daugiau drėgmės nei sveria pats ir pasižymi ypatingai stipriomis drėkinančiomis savybėmis.
Dėl gilaus drėkinimo hialurono rūgštimi oda tampa lygesnė, minkštesnė, įgauna "apimties",raukšlės tampa mažiau matomos.

Šį hialurono rūgšties gelį lygiomis dalimis sudaro 2 rūšių hialurono rūgštis:didelės molekulinės masės , mažos molekulinės masės .

Fasuojama į stiklo buteliukus. Rekomenduojame įsigyti pipetes dėl patogesnio dozavimo.

Ingredients:Aqua, Hyaluronic Acid,Gluconolactone (and) Sodium Benzoate.

Papildoma informacija

Receptai, naudojimo būdai, Monikos pastebėjimai

Hialuronas naudojamas veido, rankų, kūno kremuose, losjonuose, serumuose, paakių geliuose, plaukų priežiūros priemonėse.

Jis tirpus vandenyje, todėl nemaišykite šios rūgšties į aliejus.

Išviršinis hialurono rūgšties naudojimas yra saugus, tačiau reikia laikytis rekomenduojamų proporcijų. Rekomenduojama iki 10 proc. koncentracija

Naudojimo būdai:

  • *Lašas gelio tepamas ant švarios drėgnos odos. Ant viršaus tepamas kremas.
  • *Į jau pagamintus kosmetikos produktus galite tiesiog įmaišyti iki 10 proc. hialurono rūgšties gelio.
  • Prieš tai gelį reiktų sumaišyti su tokiu pačiu kiekiu hidrolato ar distiliuoto vandens, nes jis labai tirštas.
  • *Kremų gamybos metu pridėkite gelio galutinėje gamybos fazėje (iki 10 proc.), kai produkto temperatūra yra ne didesnė negu 40 laipsnių. Dėl sudėtyje esančios mažos molekulinės masės hialurono gelis gali paskystinti kremą, dėl to reikėtų dėti daugiau emulsiklio (alyvuogių) arba tirštiklio (ksantano).