Susisiekite su mumis:
+370 686 71266 | info@aromanatural.lt

IEŠKOKIT LAIŠKŲ SPAME !

NUOLAIDA PERKANT NUO 35 EURŲ!

 

 

Vilniuje galėsite atsiimti prekes tą pačią dieną po apmokėjimo

 

0
Prekių krepšelis tuščias.

0

Daugiau peržiūrų

Lizolecitinas (iš ne GMO sojų)

Turime: Sandėlyje

Prekės pavadinimas Kainą Vnt
Lizolecitinas 50ml
4,80 €

Išparduota

Lizolecitinas 20ml
2,90 €

Greita peržiūra

Lizolecitinas daug geriau emulsina, suriša daugiau vandens, produkto tekstūra tampa malonesnė nei naudojant standartinį lecitiną. Oda tampa sudrėkinta ir švelni.

AR

Detalės

Ekologiškoje kosmetikoje (Dr Hauschka, Weleda, Lavera) dažnai naudojamas lizolecitinas yra gaunamas modifikuojant sojų lecitiną. Lysolecitinas gaminamas iš tradicinio sojų lecitino pakeičiant vieną riebalų rūgštį į OH grupę . To pasekoje lizolecitinas daug geriau emulsina, suriša daugiau vandens, produkto tekstūra tampa malonesnė nei naudojant standartinį lecitiną. Oda tampa sudrėkinta ir švelni. Jis gali būti naudojamas kaip pagrindinis emulsiklis (apie 3-5% naudojimo koncentracija) ir kaip ko-emulsiklis Be to, šis produktas sudaro miceles ir yra tinkamas kaip ko-emulsiklis gaminant produktus su dideliu vandens kiekiu.

Papildoma informacija

Receptai, naudojimo būdai, Monikos pastebėjimai Naudokite riebalinėje fazėje esant temperatūrai tarp nuo 60 iki 80 ° C 0,5 iki 5 % koncentracijos. Patogiausia jį naudoti kartu su kitais emulsikliais kaip ko-emulsiklį, pvz. su kviečių emulsiniu vašku.

Siūlau jį visada turėti extra atvejams -kai gaminant kremą dėl neaiškių priežasčių aliejinė ir vandeninė fazės nesusijungia arba nepilnai susijungia,nėra norimos tekstūros. Tada reikia tiesiog įlašinti kelis lašus lizolecitino į pagamintą šiltą kremą ir gerai išmaišyti arba suplakti mikseriu – kremas tampa vientisos struktūros.

Riebus drėkinantis kūno kremas sausai, jautriai odai:

  • Sviestmedžio aliejus- 35 g
  • Migdolų aliejus – 10g
  • Ramunėlių hidrolatas – 40 ml
  • Pantenolis -5 ml
  • Glicerinas - 5 ml
  • Kviečių emulsinis vaškas -2,5 g
  • Lizolecitinas - 2 g.

Pagal pageidavimus pridedame eterinių aliejų ir konservantų

🍪 Slapukų nustatymai
Ši svetainė naudoja slapukus, kad užtikrintumėme geriausią jūsų svetainės patirtį.