Susisiekite su mumis:
+370 686 71266 | info@aromanatural.lt

IEŠKOKITE LAIŠKŲ SPAME !

NUOLAIDA PERKANT NUO 35 EURŲ!

 

 

Vilniuje galėsite atsiimti prekes tą pačią dieną po apmokėjimo

 

0
Prekių krepšelis tuščias.

0

Daugiau peržiūrų

Rozmarinų ekologiškas CO2, tirpus riebaluose

Turime: Išparduota

Prekės pavadinimas Kainą
Rozmarinų ekstraktas-antioksidantas 5 ml
3,50 €

Greita peržiūra

Rozmarinų (Rosmarinus officinalis) ekstraktas, pasižymi stipriomis, antioksidacinėmis, antibakterinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis. Rozmarinų ekstraktas (antioksidantas) padeda apsaugoti atskirus odos ląstelių komponentus, kurie gali užkirsti kelią dėl senėjimo atsirandantiems neigiamiems odos pokyčiams. Taip pat jis naudojamas kosmetinių produktų, kurių sudėtyje yra vandens , konservavimui.


Detalės

Rozmarinų (Rosmarinus officinalis) CO2 ekstraktas, pasižymi stipriomis, antioksidacinėmis, antibakterinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis.

Italijos Katanijos universitete atlikti tyrimai parodė, kad rozmarinų ekstraktas (antioksidantas) padeda apsaugoti atskirus odos ląstelių komponentus, kurie gali užkirsti kelią dėl senėjimo atsirandantiems neigiamiems odos pokyčiams. Tyrimas taip pat parodė, kad rozmarino antioksidantas apsaugo odos baltymą HSP70. Šio baltymo vaidmuo – žalos, kurią odos ląstelėms sukelia stresas, laisvieji radikalai ir kiti toksinai, sumažinimas. Rozmarinų ekstraktas taip pat stiprina kapiliarus, todėl jis naudojamas daugelyje produktų, įskaitant pasidarius tatuiruotes naudojamus balzamus. Jis taip pat yra puikus antioksidantas visiems kosmetikos gaminiams, sultims, gaiviesiems gėrimams. Prailgina produktų galiojimo laiką ir todėl yra dažnas įvariausių organinių produktų komponentas. Šis konservantas yra ekologiškas sertifikuotas..

šio ekstrakto antioksidacinės savybės 1.6 karto stipresnės už vitamino E. Jis efektyviai stabdo plataus spektro bakterijų dauginimąsi ir taip pratęsia natūralių kremų ir kt. kosmetinių produktų gyvavimo laiką.

Paskirtis:

  • • Kosmetinių produktų, kurių sudėtyje yra vandens , konservavimui (siūlome papildomai naudoti minimalų kiekį kito konservanto, jei norite naudoti kremą ilgiau nei 2 savaites. Rekomenduojame papildomai dėti dar ir kitų konservantų (minimalų kiekį).
  • • aliejų ir jų mišinių stabilizavimui - apsaugai nuo oksidacijos

Papildoma informacija

Receptai, naudojimo būdai, Monikos pastebėjimai

Naudojamas kaip konservantas įvairiausiuose kosmetiniuose preparatuose. Dozavimas: 0.05-0.1% sočiųjų aliejų produktuose; 0.2-04% nesočiųjų aliejų produktuose.

Į kremą geriausia dėti gamybos pabaigoje, išmaišytą nedideliame kiekyje aliejaus.

🍪 Slapukų nustatymai
Ši svetainė naudoja slapukus, kad užtikrintumėme geriausią jūsų svetainės patirtį.