Susisiekite su mumis:
+370 686 71266 | info@aromanatural.lt

MES DIRBAME!

NUOLAIDA PERKANT UŽ 35 EUR

 

 

Vilniuje galėsite atsiimti prekes tą pačią dieną po apmokėjimo

 

0
Prekių krepšelis tuščias.

0

Daugiau peržiūrų

Kaprilo/kaprio trigliceridai - sausas aliejus

Turime: Sandėlyje

Prekės pavadinimas Kainą Vnt
Kaprilo/kaprio trigliceridai 50ml
2,70 €
Kaprilo/kaprio trigliceridai 100ml
3,80 €

Greita peržiūra

Kaprilo/kaprio trigliceridus dar galima pavadinti „sausu“ aliejumi, nes šis produktas yra neklampus, neriebus, lengvai susigeriantis, suteikiantis odai švelnumo pojūtį. Jis ypač tinka riebesnei, mišriai odai, paprastai nekemša porų.



AR

Detalės

Kaprilo/kaprio trigliceridai yra išgaunami iš kokoso aliejaus, išskiriant specifinę šio aliejaus frakciją.

Kaprilo/kaprio trigliceridus dar galima pavadinti „sausu“ aliejumi, nes šis produktas yra neklampus, neriebus, lengvai susigeriantis, suteikiantis odai švelnumo pojūtį. Jis ypač tinka riebiai, mišriai odai, paprastai nekemša porų. Naudojamas daugelyje kosmetikos produktų.

Papildoma informacija

Receptai, naudojimo būdai, Monikos pastebėjimai
  • Kosmetikos gaminiuose juo galima pakeisti visus ar dalį augalinių aliejų, tokiu būdu gaunant daug lengvesnį, lengviau pasiskirstantį ant odos (ar net bealiejį) gaminį. Kaprilo/kaprio trigliceridai yra labai stabilūs, puikiai tinka daryti augalines ištraukas.
  • Taip pat tinka naudoti kaip eterinių aliejų bazę, dekoratyvinės kosmetikos gamyboje, plaukų bei odos priežiūros priemonių gamyboje.
  • Naudoti 2-98 proc. koncentracijos.
  • Tirpus aliejuose
  • Gaminant dėti į aliejinę fazę.
  • Kremas (su apsauga nuo saulės) riebiai odai 50ml:

    A fazė

    • 4 ml kokoso kaprilato
    • 5ml kaprilo/kaprio trigliceridų
    • 2 ml aviečių sėklų aliejaus
    • 4 g. alyvuogių vaško

    B fazė

    • levandų hidrolato 40 ml
    • 5g cinko miltelių

    C fazė

    • ekokonservanto 10 lašų
    • Bergamotės FCF eterinio aliejaus 10 lašų

    Gamybos eiga:

    1. 1. Ant įjungtos viryklės uždėkite vonelę/puodą su nedideliu vandens kiekiu ir įstatykite į jį 2 indus. Viename bus šildomi aliejinės fazės ingredientai - (A), kitame – skysčiai (B). Cinko miltelius iš pradžių gerai ištrinkite mažame kiekyje hidrolato, tada sumaišykite su visu hidrolatu.
    2. 2. Abi fazes reiktų pašildyti iki maždaug 70°C temperatūros (kol ištirps emulsinis vaškas). Tada išimkite ingredientų indelius iš vandens. Hidrolatą (fazę B) lėtai pilkite į aliejų mišinį (fazę A) ir maišykite. Tam tinka medinė, plastikinė mentelė ar specialus plakiklis. Fazės turi susimaišyti ir atrodyti kaip vientisas skystis, po truputį tirštėjantis.
    3. 3. Atvėsus kremui iki kūno temperatūros, maišydami lašinkite po truputį konservantą, eterinį aliejų.
    4. 4. Kremą sudėkite į išdezinfekuotą induką. Pravers, jei ant jo nurodysite kremo sudėtį bei pagaminimo datą (kremas galios apie 4 mėn.)

    P.S. Gamybos metu naudokite išdezinfekuotus (pvz. pravalytus su spiritu) indus ir įrankius.

    🍪 Slapukų nustatymai
    Ši svetainė naudoja slapukus, kad užtikrintumėme geriausią jūsų svetainės patirtį.