Susisiekite su mumis:
+370 686 71266 | info@aromanatural.lt

NUOLAIDOS PERKANT UŽ 35 EUR IR DAUGIAU!

 

Vilniuje galėsite atsiimti prekes tą pačią dieną po apmokėjimo

 

0
Prekių krepšelis tuščias.

0

Daugiau peržiūrų

Augalinis glicerinas

Turime: Sandėlyje

Prekės pavadinimas Kainą Vnt
Augalinis glicerinas 30ml
2,00 €
Augalinis glicerinas 100ml
3,80 €

Išparduota

Greita peržiūra

Glicerinas vertinamas dėl minkštinančių ir drėkinančių odą, savybių. Yra vienas iš humektantų-padedančių išlaikyti ir pritraukti drėgmę.



AR

Detalės

Glicerinas yra tirštas, bespalvis, bekvapis, tąsus skystis, tirpus vandenyje ir spirite. Pagamintas iš rapsų. Vertinamas dėl  minkštinančių ir drėkinančių odą, savybių. Yra vienas iš humektantų-padedančių išlaikyti ir pritraukti drėgmę, dėl to puikus sausos odos kosmetinių priemonių komponentas.

Papildoma informacija

Receptai, naudojimo būdai, Monikos pastebėjimai
  • Kremuose, kaukėse, pieneliuose siūloma naudoti iki 5 proc. koncentracijos.
  • Pridėkite 2-3 ml (pusę arbatinio šaukštelio) į 50ml induką veido ar rankų kremo ir išmaišykite – kremas daug labiau drėkins
  • Lašas į hidrolato ar toniko buteliuką padidins priemonės drėkinamąsias savybes.
  • Puikus priedas į visas sausos odos veido kaukes
  • Pridėkite glicerino į sausų plaukų šampūną, kondicionierių.
  • Jei plaukai labai veliasi – vandeninis purškiklis su glicerinu (3 ml glicerino į 100ml hidrolato ar kito vandeninio skysčio) palengvins iššukavimą.
  • Jis dar naudojamas augalų, vaisių ištraukoms, ekstraktams gaminti.
  • 🍪 Slapukų nustatymai
    Ši svetainė naudoja slapukus, kad užtikrintumėme geriausią jūsų svetainės patirtį.