Susisiekite su mumis:
+370 686 71266 | info@aromanatural.lt

IEŠKOKIT LAIŠKŲ SPAME !

NUOLAIDA PERKANT NUO 35 EURŲ!

 

 

Vilniuje galėsite atsiimti prekes tą pačią dieną po apmokėjimo

 

0
Prekių krepšelis tuščias.

0

Daugiau peržiūrų

Kokoso kaprilatas - alternatyva silikonui

Turime: Sandėlyje

Prekės pavadinimas Kainą Vnt
Kokoso kaprilatas 50ml
4,60 €
Kokoso kaprilatas 100ml
7,60 €

Greita peržiūra

Kokoso kaprilatas taip suminkština plaukus, kad poveikis prilygsta silikonų poveikiui!


AR

Detalės

Kokoso kaprilatas yra 100 proc. natūrali kondicionuojamoji medžiaga, išgauta iš kokoso. Tai yra neriebus aliejingas skystis. Jis gerai įsigeria į odą, nelieka riebumo jausmo kaip kad nuo aliejų. Labai gerai pasiskirsto ant odos. Puikiai tinka naudoti kaip sauso aliejaus bazę, gaminti bealiejines, dekoratyvinės kosmetikos priemones, lengvus kremus, kondicionierius plaukams, aliejus plaukams.

Papildoma informacija

Receptai, naudojimo būdai, Monikos pastebėjimai

Rekomenduojama naudojimo koncentracija: 2% - 20%

Naudokite įvairiuose kremuose, pieneliuose, dekoratyvinės kosmetikos gaminiuose, masažniuose aliejuose, aliejuose plakams, plaukų kaukėse, kondicionieriuose.

Aliejus plaukų galiukams (saugo nuo išsišakojimo)

  • *Kaprilo/kaprio trigliceridai – 33 ml
  • *Kokoso kaprilatas -10 ml
  • *Morkų fitolis /alyvuogių skvalanas – 7 ml
  • *Miros eterinis aliejus – 6 lašai
  • *Citrinos eterinis aliejus – 9 lašai

Ingredientus sumaišyti. Tepti nedidelį kiekį ant plaukų galiukų ar, esant poreikiui, per visą plaukų ilgį.

🍪 Slapukų nustatymai
Ši svetainė naudoja slapukus, kad užtikrintumėme geriausią jūsų svetainės patirtį.