Susisiekite su mumis:
+370 686 71266 | info@aromanatural.lt

NUOLAIDA PERKANT NUO 35 EURŲ! 

 

0
Prekių krepšelis tuščias.

0

Daugiau peržiūrų

Augalinis lanolinas

Turime: Sandėlyje

Prekės pavadinimas Kainą Vnt
Augalinis lanolinas 50g.
5,50 €

Greita peržiūra

Augalinis lanolinas pasižymi panašiomis savybėmis kaip tradicinis lanolinas ir gali būti naudojamas kaip drėkiklis, minkštiklis ir stabilizatorius visuose kosmetikos produktuose, tame tarpe ir plaukų priemonėse.


AR

Detalės

Šis produktas yra 100 proc. augalinės kilmės, tinka veganams. Augalinis lanolinas pasižymi panašiomis savybėmis kaip tradicinis lanolinas ir gali būti naudojamas kaip drėkiklis, minkštiklis ir stabilizatorius visuose kosmetikos produktuose. Tai puiki alternatyva nenorintiems naudoti gyvulinės kilmės produktų. INCI: Butyrospermum parkii (shea butter), Glyceryl rosinate, Olea europaea (olive) oil unsaponifiables

Papildoma informacija

Kilmės šalis Vokietija
Augimo būdas Ne
Receptai, naudojimo būdai, Monikos pastebėjimai Tamsiai geltonos spalvos, tąsus, lipnus produktas (labai panašu į tikrąjį lanoliną)

Gaminant kosmetiką dėkite į aliejinę fazę.

Naudotinas sausos odos kremų, sviestų, lūpų balzamų gamybai.

Naudojimo koncentracija 1-50 %.

Lūpų balzamas Vegan:

  • avokadų sviestas 10 g
  • kakavos sviestas -5 g
  • lanolinas - 5g
  • mimozų vaškas - 4 g (galima keisti emulsiniu vašku)
  • eteriniai aliejai pagal skonį (pvz. citrinų, rožmedžių)