Susisiekite su mumis:
+370 686 71266 | info@aromanatural.lt

IEŠKOKIT LAIŠKŲ SPAME !

NUOLAIDA PERKANT NUO 35 EURŲ!

 

 

Vilniuje galėsite atsiimti prekes tą pačią dieną po apmokėjimo

 

0
Prekių krepšelis tuščias.

0

Daugiau peržiūrų

Rožių eterinis aliejus/otas (damaskinių)

Turime: Sandėlyje

Prekės pavadinimas Kainą Vnt
Rožių damaskinių otas 1ml
25,00 €

Greita peržiūra

Rožių aliejus veikia regeneruojančiai, labai tinka brandžios odos priežiūrai, saugo nuo raukšlių susidarymo.


AR

Detalės

Rožių otas (eterinis alieus) yra vienas brangiausių aliejų pasaulyje. Jis naudojamas ir prabangioje kosmetikoje ir parfumerijoje. Rožių aliejus skaistina odą, veikia regeneruojančiai, labai tinka brandžios odos priežiūrai, saugo nuo raukšlių susidarymo.

Papildoma informacija

Kilmės šalis Bulgarija
Augimo būdas Ne
Išgavimo būdas Distiliuota garais
Receptai, naudojimo būdai, Monikos pastebėjimai

Rožių otą reikia skiesti su simondsijų aliejumi santykiu 1:5 ir tik tuomet tokį mišinį lašinti nurodytomis dozėmis į odos priežiūros priemones ar naudoti patalpų garinimui. Visos proporcijos nurodytos naudojant būtent tokio mišinio lašus!

  • Patalpų garinimui : 2 - 5 lašai 15 kv. m patalpai
  • Vonia: 3 – 5 lašai
  • Kojų, rankų vonelės: 2 – 4 lašai
  • Masažui: 5 lašai 15 g bazinio aliejaus
  • Nervų sistemai raminti: masažuoti augalinio aliejaus (patartina simondsijų aliejus) ir rožių oto mišiniu išilgai stuburo, ties Saulės rezginiu, pėdas
  • Kosmetinių priemonių praturtinimas: 5 lašai 15 g bazės.
  • Esant staigiam, giliam nerviniam sukrėtimui, rekomenduojama rožių otą atskiestą baziniame aliejuje tepti tiesiai ant širdies ploto    

    Atsargumas
    Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Vaikams iki dviejų metų amžiaus naudoti negalima. Nenaudokite per pirmuosius keturis nėštumo mėnesius.
    .

     

🍪 Slapukų nustatymai
Ši svetainė naudoja slapukus, kad užtikrintumėme geriausią jūsų svetainės patirtį.