Susisiekite su mumis:
+370 686 71266 | info@aromanatural.lt

IEŠKOKITE LAIŠKŲ SPAME !

NUOLAIDA PERKANT NUO 35 EURŲ!

 

 

Vilniuje galėsite atsiimti prekes tą pačią dieną po apmokėjimo

 

0
Prekių krepšelis tuščias.

0

Daugiau peržiūrų

Pelargonijų kvapiųjų (Pelargonium graveolens) eterinis aliejus

Turime: Sandėlyje

Prekės pavadinimas Kainą Vnt
Pelargonijų kvapiųjų 5ml
4,70 €

Greita peržiūra

Pelargonijų eterinis aliejus balansuoja riebios, mišrios odos sebumo išsiskyrimą. Tinka odai su išsiplėtusiais kapiliarais.
AR

Detalės

Pelargonijų eterinis aliejus balansuoja riebios, mišrios odos sebumo išsiskyrimą. Tinka naudoti odai su išsiplėtusiais kapiliarais. Pelargonijų aliejų galima naudoti esant nedideliems nudegimams, įvairios kilmės žaizdelėms, tame tarpe ir vabzdžių įkandimams, dermatitams,  nušalimams, bendrai gerina odos būklę, lygina paviršių, oda tampa skaistesnė.Pelargonijų eterinis aliejus saugo nuo raukšlių susidarymo, tinka senstančiai, suglebusiai odai. Pelargonijų eterinis aliejus kosmetikoje naudojamas priemonėse nuo celiulito. Atbaido vabzdžius, jų tarpe kandis.

Papildoma informacija

Kilmės šalis Egiptas
Augimo būdas Ne
Išgavimo būdas Distiliuota garais
Receptai, naudojimo būdai, Monikos pastebėjimai

Masažas: 5 lašai 15 g bazės.
Kosmetikos priemonių praturtinimas: 4-5 lašai 15 g bazės.
Gali padėti skaudant galvai: skiesti 1:3 su baziniu aliejumi ir tepti ant pulso vietų.
Tinka naudoti esant ausų uždegimui: dėti tamponėlius į ausis, atskiedus su baziniu aliejumi 1:2.
vaikams iki 6 metų amžiaus.
Nepatartina naudoti kartu su kontraceptiniais preparatais, nes pelargonija stimuliuoja estrogeno sintezę.

🍪 Slapukų nustatymai
Ši svetainė naudoja slapukus, kad užtikrintumėme geriausią jūsų svetainės patirtį.