Susisiekite su mumis:
+370 686 71266 | info@aromanatural.lt

NUOLAIDOS PERKANT UŽ 35 EUR IR DAUGIAU!

 

Vilniuje galėsite atsiimti prekes tą pačią dieną po apmokėjimo

 

0
Prekių krepšelis tuščias.

0

Daugiau peržiūrų

Rožių šimtalapių eterinis aliejus (Rosa centifolia)

Turime: Sandėlyje

Prekės pavadinimas Kainą Vnt
Rožių eterinis aliejus (Rosa centifolia) 1ml
11,90 €

Greita peržiūra

Rožių produktai yra naudojami kaip priemonė prieš raukšlių susidarymą. Rožių aliejus laikomas moterišku afrodiziaku.
AR

Detalės

Rožių produktai naudojami kosmetikos gaminiuose ne tik dėl puikaus kvapo, bet ir kaip prevencinė priemonė prieš senėjimą, raukšles. Rožių aliejus laikomas moterišku afrodiziaku. Kvapas kaip damaskinių rožių aliejaus.Vėsioje vietoje kristalizuojasi.

Papildoma informacija

Kilmės šalis Bulgarija
Augimo būdas Ne
Išgavimo būdas Distiliuota garais
Receptai, naudojimo būdai, Monikos pastebėjimai

Rožių aliejus dera su santalo, pelargonijų, jazminų, gvazdikėlių ir imbierinių citrinžolių, bergamočių, vetiverijų ir kitais eteriniais aliejais

🍪 Slapukų nustatymai
Ši svetainė naudoja slapukus, kad užtikrintumėme geriausią jūsų svetainės patirtį.