Susisiekite su mumis:
+370 686 71266 | info@aromanatural.lt

Siuntimas į Venipak PAŠTOMATUS TIK 1 EUR!

 

 

 

Vilniuje galėsite atsiimti prekes tą pačią dieną po apmokėjimo

 

0
Prekių krepšelis tuščias.

0

Daugiau peržiūrų

Cinko oksidas

Turime: Sandėlyje

Prekės pavadinimas Kainą Vnt
Cinko oksidas 20g.
1,75 €
Cinko oksidas 50g.
3,20 €

Greita peržiūra

Kosmetikos pramonėje naudojamas dekoratyvinės kosmetikos (pvz. šešėlių), apsauginių priemonių nuo saulės (dažniausai kartu su titano dioksidu) ir gydomųjų tepalų (yra antiseptikas, gydo spuogus, egzemą, veikia dezodoruojančiai, antigrybeliniai, sutraukiančiai, ramina sudirgusią odą) gamybai.
AR

Detalės

Cinko oksidas yra balti smulkiadispersiniai milteliai.  Kosmetikos pramonėje jie yra naudojami dekoratyvinės kosmetikos (pvz. šešėlių), apsauginių priemonių nuo saulės (dažniausiai kartu su titano dioksidu) ir gydomųjų tepalų gamybai. Yra antiseptikas, padeda esant spuogams, egzemą, veikia dezodoruojančiai, sutraukiančiai, ramina sudirgusią odąi.

Papildoma informacija

Receptai, naudojimo būdai, Monikos pastebėjimai

Naudoti:

    * Šešėliams, pudrai gaminti. Naudojama skaip baltas pigemntas, gerina makijažo fiskaciją, taip pat saugo nuo saulės -yra fizinis UV filtras.
    * Apsauginių priemonių nuo saulės gamyboje (2-10%):
 5% - SPF 6-10
 10% SPF 11-16
Titano dioksidas yra veiksmingas nuo UVB spindulių, o cinko oksidas - UVA. Norėdami padidinti kremo veiksmingumą-derinkite abi medžiagas.atspindėtos šviesos spektrą, kurį galite suderinti dviejų medžiagų.
    *
Riebios, spuoguotos odos priežiūrai (kaukėse, kremuose galima užtepti miltelių ant spuogo)
    * Gydomosiose priemonėse. Veikia antiseptiškai,sutraukiančiai, ypač dažnai sutinkamas vaikų kremuose nuo vystyklinio bėrimo (2-10%)

Oranžiniame š.(pie 1,5 ml) telpa 1,1 g, arbatiniame š.(5 ml)-apie 3,5-3,6 g. Rekomenduojame tirpinti Dermofeel arba vandenyje, plakti su mikseriu.

🍪 Slapukų nustatymai
Ši svetainė naudoja slapukus, kad užtikrintumėme geriausią jūsų svetainės patirtį.