Susisiekite su mumis:
+370 686 71266 | info@aromanatural.lt

NUOLAIDA PERKANT NUO 35 EURŲ!

 

 

Vilniuje galėsite atsiimti prekes tą pačią dieną po apmokėjimo

 

0
Prekių krepšelis tuščias.

0

Daugiau peržiūrų

Bevandenis lanolinas

Turime: Sandėlyje

Prekės pavadinimas Kainą Vnt
Bevandenis lanolinas 50g.
4,80 €
Bevandenis lanolinas 100g.
8,80 €

Greita peržiūra

Lanolinas, išgaunamas iš nukirptos avies vilnos, yra organinis esteris ir yra panašus į iš mūsų odos išskiriamus riebalus. Labai tinka sausai, suskeldėjusiai odai prižiūrėti.

AR

Detalės

Lanolinas gaunamas iš nukirptos avies vilnos. Gaunant lanoliną avys nėra žalojamos. Nukirpus avį, vilna plaunama ir gaunami vilnos riebalai. Šie riebalai kelis kartus išvalomi ir taip gaunamas ypač švarus lanolinas. Iš šimto svarų vilnos gaunama 2–4 svarai lanolino. Lanolinas yra natūrali ir iš atsinaujinančių išteklių gaunama žaliava. Avių riebalinės liaukos išskiria medžiagas, kurios kaupiasi apie vilnos plaukelius, ir taip vilna apsaugoma nuo nepalankių oro sąlygų poveikio. Lanolinas yra organinis esteris ir šiuo atžvilgiu yra panašus į iš mūsų odos išskiriamus riebalus. Todėl lanolinas taip atgaivina odą, kai ji patepama lanolinu. Lanolinas plačiai naudojamas įvairiose kosmetikos priemonėse. Jį galima tepti esant sutrūkinėjusiems speneliams krūtimi maitinančioms moterims (nereikia nuplauti prieš maitinimą).

Papildoma informacija

Kilmės šalis Kinija
Augimo būdas Ne
Receptai, naudojimo būdai, Monikos pastebėjimai Švelnaus avies vilnos kvapo, tamsiai geltonos spalvos.

Naudotinas sausos odos kremų, sviestų, lūpų balzamų gamybai.

Pagal atsiliepimus, labai padeda šerpetojančioms, trūkinėjančioms lūpoms: lūpas galima tepti grynu lanolinu arba lūpų balzamu su lanolinu.

Lanolinas emulguoja vandenį (santykiu1:2), dėl to gali būti naudojamas kaip papildomas emulsiklis kremų gamyboje arba sviestų be emulsiklių gamyboje.

Riebus veido/kūno kremas:

  • avokadų aliejus -25 ml
  • kakavos sviestas -1 g
  • lanolinas - 5g
  • juodųjų serbentų (ar kitas) hidrolatas -19 ml
  • bičių vaškas (galima keisti emulsiniu vašku) -2,5 g.
Naudojimo koncentracija 1-50 %.
🍪 Slapukų nustatymai
Ši svetainė naudoja slapukus, kad užtikrintumėme geriausią jūsų svetainės patirtį.