Susisiekite su mumis:
+370 686 71266 | info@aromanatural.lt

MES DIRBAME!

NUOLAIDA PERKANT UŽ 35 EUR

 

 

Vilniuje galėsite atsiimti prekes tą pačią dieną po apmokėjimo

 

0
Prekių krepšelis tuščias.

0

Daugiau peržiūrų

Nilo sviestmedžių kreminis sviestas, ekologiškas (Vitellaria paradoxa nilotica) stiklo induke

Turime: Sandėlyje

Prekės pavadinimas Kainą Vnt
Nilinių taukmedžių kreminis sviestas stiklo induke 50g.
6,30 €
Nilinių taukmedžių kreminis sviestas stiklo induke 90g.
9,90 €

Išparduota

Greita peržiūra

Nilo sviestmedžių aliejus pasižymi antioksidacinėmis savybėmis, jame gausu vitamino E, A ir polifenolių. Dėl to reguliariai jį naudojant sulėtėja senėjimo procesas. Jis ypač tinka vaikų, brandžios, sausos viso kūno odos priežiūrai.
AR

Detalės

Nilo sviestmedžių aliejus pasižymi antioksidacinėmis savybėmis, jame gausu vitamino E, A ir polifenolių. Dėl to reguliariai jį naudojant sulėtėja senėjimo procesas, sumažėja galimybė, kad atsiras pigmentinių dėmių. Jis ypač tinka vaikų, brandžios, sausos viso kūno odos priežiūrai. Aliejų galima naudoti kūno ir galvos odos masažui, puoselėjant sausus ir trapius plaukus. Besilaukiančioms moterims patartina jį naudoti strijų profilaktikai. Šis aliejus yra minkštos konsistencijos ir lengvai tepasi .Jis tolygiai padengia odą, į ją įsigeria — oda tampa minkštesnė, lėčiau sausėja, o smulkesnės raukšlelės išsilygina. Nilo sviestmedžių aliejus tinkamas naudoti kosmetikos gamybai (kūno pieneliams, įdegio priemonėms ir masažiniams mišiniams ir kitoms).

Tinka naudoti po vabzdžių įkandimų, alergijų, nudegimų, nušalimų ar kitais odos pakenkimų atvejais; taip pat esant raumenų skausmams ir patempimams, prieš ir po treniruočių.

 


 

Papildoma informacija

Kilmės šalis Gana
Augimo būdas Ekologiškas sertifikuotas
Receptai, naudojimo būdai, Monikos pastebėjimai

 

Puikiai tinka:

  • sausos, senstančios odos priežiūrai,i>
  • esant suskeldėjusioms lūpoms, suskirdusiai rankų ir pėdų odai
  • sausai ir pleiskanojančiai odai po nudegimų saulėje
  • strijų, randų prevencijai,
  • plaukų priežiūrai (skatina plaukų augimą, atgaivina juos ir atnaujina, apsaugo nuo lūžinėjimų)
  • apsauginių nuo vėjo ir saulės priemonių gamybai (turi natūralią UV apsaugą)
  • po skutimosi;
  • masažui, gerina kraujotaką

 

Naudoti 1-90 proc. koncentracijos.
🍪 Slapukų nustatymai
Ši svetainė naudoja slapukus, kad užtikrintumėme geriausią jūsų svetainės patirtį.