Ucuuba-surinaminės virolės sviestas (Ucuúba, Virola surinamensis)

Būkite pirmi parašę apžvalgą šiai prekei

Būsena: Prekyboje

Prekės pavadinimas Kaina Vnt
Ucuuba sviestas maišelyje 100g
18,00 Lt
Ucuuba sviestas maišelyje 50g
12,00 Lt
AR

Trumpa apžvalga

Ucuuba sviestas maitina odą, pagerina odos ląstelių regeneraciją,
  • Puikiai išlaiko drėgmę odoje, minkština. •

  • Atstato odos elastingumą. •

  • Tinka naudoti egzemos, aknės pažeistai odai gydyti. •

  • Atstato sausos, sudirgusios odos balansą. •
  • Ucuuba-surinaminės virolės sviestas (Ucuúba, Virola surinamensis)

    Double click on above image to view full picture

    Sumažinti
    Padidinti

    Daugiau peržiūrų

    Išsamiau

    Ucuúba medžio gimtinė yra Amazonijos užliejamos teritorijos. Šio egzotiško pavadinimo kilmė ucu – riebalai, yba – medis.

    . Šis sviestas yra gintaro spalvos, medienos aromato, kietokas, neriebus.

    Kosmetinis poveikis: •

    • Maitina odą, pagerina odos ląstelių regeneraciją,
    • Puikiai išlaiko drėgmę odoje, minkština. •
    • Atstato odos elastingumą. •
    • Tinka naudoti egzemos, aknės pažeistai odai gydyti. •
    • Atstato sausos, sudirgusios odos balansą. •
    • Stabdo odos senėjimo procesus. •
    • Puikus ingridientas pomadų, kremų, losjonų, kūno sviesto gamybai.
    Galioja iki 2013-11 mėn.

    Papildoma informacija

    Kilmės šalis Brazilija
    Augimo būdas Laukinis
    Gydomasis poveikis Ucuúba sviestas turi priešuždegiminių, antiseptinių savybių, kurios padeda gydyti reumatą, artritą, hemorojų. Pagerina surandėjusių žaizdų gijimą greičiau.
    Receptai, naudojimo būdai, Monikos pastebėjimai Tirpsta esant 53 °C temperatūrai. Puikus ingridientas pomadų, kremų, losjonų, kūno sviesto gamybai. Dėl savo saponifikacijos savybių jis yra ideali medžiaga , galinti pakeisti gyvulinės kilmės produktus muilo gamyboje, bei parafiną žvakių gamyboje. Šis sviestas naudojamas kaip žvakių vaško ingridientas. Degdama tokia žvakė skleidžia malonų aromatą.