Pracaxi -stambialapio kongenio aliejus (Pentaclethra macroloba )

Būkite pirmi parašę apžvalgą šiai prekei

Būsena: Prekyboje

Prekės pavadinimas Kaina Vnt
Pracaxi aliejus 60ml
29,00 Lt
Pracaxi aliejus 30ml
16,50 Lt
AR

Trumpa apžvalga

Šis aliejus plačiai naudojamas odos pigmentacijai reguliuoti, nuo pigmentinių dėmių, pačių sunkiausių aknės formų, aknės paliktų randelių gydymui, lyginimui. Šis aliejus yra puiki priemonė strijų prevencijai. Jame gausu vitamin A , E, pasižymi puikiomis antioksidacinėmis savybėmis.

Pracaxi -stambialapio kongenio aliejus (Pentaclethra macroloba )

Double click on above image to view full picture

Sumažinti
Padidinti

Daugiau peržiūrų

Išsamiau

Pracaxi – tai medis, augantis Amazonės upės regione. Šio medžio vaisių sėklų aliejus išgaunamas nenaudojant jokių solventų, cheminių medžiagų.

Jis plačiai naudojamas odos pigmentacijai reguliuoti, nuo pigmentinių dėmių, pačių sunkiausių aknės formų, aknės paliktų randelių gydymui, lyginimui. Šis aliejus yra puiki priemonė strijų prevencijai. Jame gausu vitamin A , E, pasižymi puikiomis antioksidacinėmis savybėmis. Gydo odos infekcijas. Pagreitina odos gijimo procesą, tinkamas visų tipų odai.

Kosmetinės savybės:

  • Stabdo raukšlių, pigmentinių dėmių susidarymą
  • Pagerina sausos, pavargusios odos būklę
  • Puikiai drėkina odą, pagerina odos ląstelių atsinaujinimo procesą.
  • Puiki priemonė strijų prevencijai
  • Pagerina plaukų būklę
  • Suteikia plaukams bei odai švelnumo
  • Paryškina plaukų spalvą, suteikia jiems sveiko blizgesio
  • Gydo egzemos, psoriazės, rožinės, dermatito pažeistą odą
  • Slopina odos paraudimą, niežulį, bendrą sudirgimą
Galioja iki 2013-11 mėn.

Papildoma informacija

Kilmės šalis Brazilija
Augimo būdas Laukinis
Gydomasis poveikis Tai puikus antiseptikas, naudojamas ligoninėse kaip odos valymo priemonė po operacijų, įvairių odos pažeidimų, skaudulių gydymui, netgi gyvatės įkandimui gydyti, stabdo įvairių grybelių dauginimąsi. Gydo odos infekcijas
Receptai, naudojimo būdai, Monikos pastebėjimai Pracaxi aliejus gali būti naudojamas nuo 1 % iki 100 % koncentracijos. Naudojant kremų, losjonų gamybai, suteikia stabilumo, tirštumo. Naudoti: Losjonuose, kremuose Veido aliejš mišiniuose ir serumuose Balzamuose Plaukų kondicionieriuose ir kaukėse Plaukų serumuose