Stambiažiedžių jazminaičių hidrolatas (Jasminum grandiflorum)

Būkite pirmi parašę apžvalgą šiai prekei

Būsena: Prekyboje

Prekės pavadinimas Kaina Vnt
Stambiažiedžių jazminaičių hidrolatas 50ml
17,00 Lt

Nėra prekyboje

Stambiažiedžių jazminaičių hidrolatas 100ml
28,50 Lt
AR

Trumpa apžvalga

Šis hidrolatas yra salstelėjusio malonaus gėlių kvapo ir tinka visiems odos tipams išskyrus jautrią odą. Jis gaivina odą, skatina atsinaujinimą. Yra afrodoziakas.

Stambiažiedžių jazminaičių hidrolatas (Jasminum grandiflorum)

Double click on above image to view full picture

Sumažinti
Padidinti

Daugiau peržiūrų

Išsamiau

Šis hidrolatas yra salstelėjusio malonaus gėlių kvapo ir tinka visiems odos tipams išskyrus jautrią odą. Jis gaivina odą, skatina atsinaujinimą. Yra afrodoziakas. Kosmetikoje naudojamas pirmiausia dėl savo kvapo. Kvėpinkite plaukų, kūno , veido priežiūros priemones.Dėkite į visas priemones. Perskalaukite ar apipurkškite plaukus jazminaičių hidrolatu ir skaniai kvepėsite pakankamai ilgai.

Papildoma informacija

Kilmės šalis Indija
Gydomasis poveikis Ne
Naudojimas kulinarijoje Ne