Apelsinų žievelių vaškas

Būkite pirmi parašę apžvalgą šiai prekei

Būsena: Nėra prekyboje

Prekės pavadinimas Kaina
Apelsinų žievelių vaškas 7g. induke
11,00 Lt

Trumpa apžvalga

Šis vaškas yra išgautas mechaniniu būdu iš apelsinų žievelių. Sudėtyje yra fitosterolių. Jis drėkina, minkština odą, pasižymi švelniu antimikrobiniu poveikiu. Kosmetikoje naudojama spirmiausia dėl puikaus apelsino žievelės kvapo. Yra skystokas. Nefototoksiškas.

Apelsinų žievelių vaškas

Double click on above image to view full picture

Sumažinti
Padidinti

Daugiau peržiūrų

Išsamiau

Šis vaškas yra išgautas mechaniniu būdu iš apelsinų žievelių. Sudėtyje yra fitosterolių. Jis drėkina, minkština odą, pasižymi švelniu antimikrobiniu poveikiu. Kosmetikoje naudojamas pirmiausia dėl puikaus apelsino žievelės kvapo. Yra skystokas, skalsus. Nefototoksiškas.

Papildoma informacija

Receptai, naudojimo būdai, Monikos pastebėjimai Tinka naudoti kūno ir veido kremuose, lūpų balzamuose, kietuose kvepaluose. Net ir grynas pateptas ant riešo odos nesuerzino. Siūlau naudoti kaip ko-emulsiklį (papildomai prie bičių ar emulsinio vaško). Ypač rekomenduoju priemonių vaikams gamybai - mano vaikams labai patiko lūpų balzamas kvepiantis apelsinais. O gaminant nuostabiai pakvipo visi namai.