- Pagrindinis puslapis /
- Kosmetikos gamybai /
- Konservantai, antioksidantai, tirpikliai,kvapo reduktorius /
- Ekokonservantas
Išsamiau
Šis konservantas leidžiamas naudoti sertifikuojamos ekologiškos kosmetikos gamyboje. Sudėtis:benzilo alkoholis, dehidroacto rūgštis,vanduo
Papildoma informacija
| Receptai, naudojimo būdai, Monikos pastebėjimai | Naudoti 0,6-1 proc. koncentracijos. Pridėti baigiamojoje gamybos fazėje. |
|---|
Kategorijos
- Eteriniai aliejai
- Ekologiški ir natūralūs hidrolatai
- Ekologiški ir egzotiški aliejai
-
Kosmetikos gamybai
- Aktyvūs komponentai
- Vaškai, emulsikliai, tirštikliai
- Moliai, šveitikliai
- Konservantai, antioksidantai, tirpikliai,kvapo reduktorius
- CO2 ekologiški ekstraktai
- Kvapieji ekologiški vaisių alkoholiniai ekstraktai
- Produktai naminių ištraukų, hidrolatų, fitolių gamybai
- Šampūnams/prausikliams
- Dezodorantams, kūno priežiūrai ir higienai
- Drėkikliai (augalinis glicerinas, alavijo gelis ir kiti)
- Pagalbinės priemonės, tara
- Dovanoms
Recently Compared Products
-
Andiroba - gvianinės karapos aliejus (Andiroba, Carapa guianensis)
-
Pracaxi -stambialapio kongenio aliejus (Pentaclethra macroloba )
-
Ucuuba-surinaminės virolės sviestas (Ucuúba, Virola surinamensis)
-
Citrinmėčių (mėtinių bergamočių) eterinis aliejus (Mentha citrata)
-
Cisto/gauruotųjų švytrūnų eterinis aliejus (Cistus ladaniferus)
Paskutinės žiūrėtos prekės
Mano krepšelis
Prekių krepšelis tuščias.
Palyginti prekes
Prekių palyginimui nepasirinkta.
Kontaktai, akcijos
Kontaktinė informacija ir prekybos vietos
Pristatymo ir apmokėjimo tvarka
Mūsų parduotuvėje su Svarainio kortele taikoma iki 10% nuolaida.



