Arktinių juodųjų serbentų CO2

Būkite pirmi parašę apžvalgą šiai prekei

Būsena: Prekyboje

Prekės pavadinimas Kaina Vnt
Arktinių juodųjų serbentų CO2 5ml
17,50 Lt
AR

Trumpa apžvalga

Arktiniuose juoduosiuose serbentuose yra optimalus santykis Omega 6 ir Omega 3 riebalų rūgščių. Tai yra puikus puoselėjantis produkas visoms odos priežiūros priemonėms, ypač skirtoms odai atjauninti ir regeneruoti.

Arktinių juodųjų serbentų CO2

Double click on above image to view full picture

Sumažinti
Padidinti

Daugiau peržiūrų

Išsamiau

CO2 ekstraktai yra išgauti ekstrahuojant augalus superkritiniu anglies dvideginiu.Tai yra švelni ir tausojanti, nenaudojanti tirpiklių ar karščio technologija. CO2 ekstraktuose rasime tuos pačius riebaluose tirpstančius komponentus, kurie yra ir eteriniuose aliejuose, tačiau be jų dar CO2 ekstraktuose  yra ir vandenyje tirpių medžiagų.

Arktiniuose juoduosiuose serbentuose  yra optimalus santykis Omega 6 ir Omega 3 riebalų rūgščių. Tai yra puikus puoselėjantis produkas visoms odos priežiūros priemonėms, ypač skirtoms odai atjauninti ir regeneruoti. Šiame CO2 ekstrakte yra didelis kiekis omega-3 (33-34%). 15-20% GLA, 12-14% Omega 3.

Yra pridėta rozmarino CO2 ekstrakto, pratęsiant galiojimo laiką iki maždaug 2 metų.

Geriausias iki 2014-06 mėn.

Papildoma informacija

Receptai, naudojimo būdai, Monikos pastebėjimai

Naudoti:1-3% koncentracijoje, pridedant į kosmetinius produktus ar bazinius aliejus Pridėti į gaminį baigiamojoje fazėje- žemesnėje nei 40°C temperatūroje, arba nekaitinant  įmaišyti į bazinį aliejų arba jau pagamintas priemones

Gali būti naudojamas kaip maisto papildas (1-2 ml per dieną).