CO2 ekologiški ekstraktai

    • The product Arktinių juodųjų serbentų CO2 has been added to comparison list.
CO2 ekstraktai yra išgauti ekstrahuojant augalus superkritiniu anglies dvideginiu.Tai yra švelni ir tausojanti, nenaudojanti tirpiklių ar karščio technologija. CO2 ekstraktuose rasime tuos pačius riebaluose tirpstančius komponentus, kurie yra ir eteriniuose aliejuose, tačiau be jų dar CO2 ekstraktuose yra ir vandenyje tirpių medžiagų. CO2 ekstraktai yra naudojami 1-2% koncentracijoje, pridedant į kosmetinius produktus ar bazinius aliejus Juos reikėtų pridėti į gaminį baigiamojoje fazėje- žemesnėje nei 40°C temperatūroje, arba nekaitinant įmaišyti į bazinį aliejų . Dedant 2 ar daugiau CO2 ekstraktų jie sumoje turėtų sudaryti iki 3%, nes yra stipraus, sinergetinio poveikio.

Elementų: 1

Tinklelį  Sąrašą 

Nustatyti mažėjančią kryptį

Elementų: 1

Tinklelį  Sąrašą 

Nustatyti mažėjančią kryptį