Alantoinas (Allantoin)

Būkite pirmi parašę apžvalgą šiai prekei

Būsena: Prekyboje

Prekės pavadinimas Kaina Vnt
Alantoinas 10g
4,00 Lt
AR

Trumpa apžvalga

Balti milteliai išgauti iš vaistinės taukės lapų ir šaknų
Poveikis: priešuždegiminis komponentas, minkština odą, sutraukia poras.

Alantoinas (Allantoin)

Double click on above image to view full picture

Sumažinti
Padidinti

Daugiau peržiūrų

Išsamiau

Balti milteliai išgauti iš vaistinės taukės lapų ir šaknų
Poveikis:

  • priešuždegiminis komponentas
  • minkština odą
  • sutraukia poras
  • stimuliuoja naujų ląstelių augimą

Ypač rekomenduojama naudoti nugairintai ir saulės nudegintai odai.

 

Papildoma informacija

Receptai, naudojimo būdai, Monikos pastebėjimai

Panaudojimas:
Įvairiems kosmetinimas produktams gaminti (kremai,pieneliai, kaukės) Siūloma naudojimo dozė: 0.1 - 1%. 5 ml-2,35 g, 2 ml-1,05 g.
Gaminant kosmetines priemones, geriausia dėti į vandens fazę, nekaitinti daugiau nei iki 40 laipsnių.