Išsamiau
DHA yra natūrali medžiaga, išgauta iš glicerolio, pagaminto iš palmių ar rapsų aliejaus. DHA taip pat randama žmogaus organizme, todėl alerginės reakcijos rizika yra labai maža. Naudojant DHA oda įgauna natūraliai atrodantį rudą ar aukso atspalvį be sąlyčio su saulę.
Papildoma informacija
| Receptai, naudojimo būdai, Monikos pastebėjimai | Naudojimas: ištirpinkite nedideliame šalto vandens kiekyje ir pridėkite į kosmetinį produktą žemesnėje nei 40 ° C temperatūroje. Naudojimo koncentracija 5-8% savaiminio įdegio priemonėse ir 0,5% -3% apsauginėse nuos saulės priemonėse. Laikyti sausai, saugant nuo šviesos šaldytuve. Produkto pH turi būti mažesnis nei 5,5 Kad sumažintume pH, galima pridėti pieno rūgšties, citrinų rūgšties arba askorbo rūgštis. |
|---|



