Išsamiau
Šis augalinis silikonas yra išgautas iš grybų.Jis suteikia odos ir plaukų priežiūros produktams išskirtinę tekstūrą. Augalinis silikonas suformuoja švelnumo, šilko pojūtį,tuo pačiu sudarydamas subtilią, netrukdančią odai kvėpuoti, apsauginę plėvelę.
Inci:Chitosan succinamide
Papildoma informacija
| Receptai, naudojimo būdai, Monikos pastebėjimai | Naudojama kremuose, losjonuose, prausikliuose,šampūnuose ir kondicionieriuose. Kremuose gali dalinai pakeisti alaviją. |
|---|



