Arnikos fitolis saulėgražų aliejuje

Būkite pirmi parašę apžvalgą šiai prekei

Būsena: Prekyboje

Prekės pavadinimas Kaina Vnt
Arnikos fitolis saulėgražų aliejuje 30 ml
16,50 Lt
Arnikos fitolis saulėgražų aliejuje 50 ml
21,50 Lt
AR

Trumpa apžvalga

Arnikos fitolis plačiai naudojamas kosmetikos pramonėje. Arnika įeina į riebios, spuoguotos odos priemonių sudėtį. Taip pat vartojama nuo pleiskanų ir plaukų slinkimo.

Arnikos fitolis saulėgražų aliejuje

Double click on above image to view full picture

Sumažinti
Padidinti

Daugiau peržiūrų

Išsamiau

Arnikos fitolis plačiai naudojamas kosmetikos pramonėje. Arnika įeina į riebios, spuoguotos odos priemonių sudėtį. Taip pat vartojama nuo pleiskanų ir plaukų slinkimo. Arnika spartina žaizdų ir įbrėžimų, sumušimų, mėlynių gijimą, mažina tinimą. Puikiai tinka sportininkų masažui po didelių fizinių krūvių, skaudant raumenims.

Papildoma informacija

Kilmės šalis Prancūzija
Augimo būdas Ekologiškas sertifikuotas
Gydomasis poveikis

Naudojamas sumušimų, raiščių patempimų, raumenų skausmo, uždegimo gydymui. Puikiai tinka gydyti artritą, artrozę, osteochondrozę. Aliejus turi priešuždegiminių, stimuliuojančių, gydomųjų savybių. Jis stimuliuoja periferinę kraujo apytaką ir yra laikomas vienu iš geriausių būdų mėlynių ir kraujosrūvų gydymui. Labai gerai stiprina plaukus.
Indikacijos:

  • hemorojus,
  • venų išsiplėtimas, lydimas venų stagnacijos,
  • blauzdos raumenų mėšlungis, nuovargis,
  • kojų mikrocirkuliacijos pažeidimas,
  • kojų edema, polinkis į mėlynės,
  • žaizdos, uždegimas,
  • mėlynės, patempimai, lūžiai, sumušimai,
  • raumenų skausmas,
  • randai.

 

Receptai, naudojimo būdai, Monikos pastebėjimai

Naudoti apie 20 % koncentracijos mišiniuose su kitais kosmetiniais aliejais, kremų sudėtyje, galima dėti kompresus.