Argano aliejus (Argania spinosa)

Būkite pirmi parašę apžvalgą šiai prekei

Būsena: Prekyboje

Prekės pavadinimas Kaina Vnt
Argano aliejus (Argania spinosa) 30 ml
22,50 Lt
Argano aliejus (Argania spinosa) 50 ml

Nuolatinė kaina: 29,50 Lt

Speciali kaina: 27,70 Lt

Nėra prekyboje

AR

Trumpa apžvalga

Šiame aliejuje yra daug vitamino E ir nesočiųjų riebiųjų rūgščių, kurios gali lengvai prasiskverbti pro odą ir ląstelių membranas, ir vaidina pagrindinį vaidmenį ląstelių drėkinime, jų maitinime ir dauginimosi procese.

Argano aliejus (Argania spinosa)

Double click on above image to view full picture

Sumažinti
Padidinti

Daugiau peržiūrų

Išsamiau

Šis aliejus yra tyras (virgin), pirmo šalto spaudimo, be jokio cheminio apdorojimo.

Šiame aliejuje yra daug vitamino E ir nesočiųjų riebiųjų rūgščių, kurios gali lengvai prasiskverbti pro odą ir ląstelių membranas,  ir vaidina pagrindinį vaidmenį ląstelių drėkinime, jų maitinime ir dauginimosi procese. Argano aliejus atstato odos hidro-lipidų sluoksnį, gerina ir dermos ląstelių būklę, saugo nuo senėjimo. Naudojamas siekiant išvengti randų susidarymo, padeda išblukinti strijas po nėštumo ir svorio pokyčių. Naudojant nėštumo metu padeda išvengti strijų atsiradimo. Tinka paakiams, jautriai odai, taip pat spuogų gydymui. Jis taip pat stiprina plaukus.

 

Papildoma informacija

Kilmės šalis Prancūzija
Augimo būdas Ekologiškas sertifikuotas
Gydomasis poveikis

Argano aliejus vartojamas odos ligų gydymui, pvz neurodermatitui, psoriazei, sausai egzemai.
Masažas su šiuo aliejumi padeda esant artritui, reumatui, raumenų skausmams.
Mažina cholesterolio kiekį kraujyje.
 

Receptai, naudojimo būdai, Monikos pastebėjimai

Naudoti:
veido, kūno Odos, plaukų priežiūrai. Galima vartoti gryną ar mišiniuose, kaip kosmetinių priemonių ingredientą