Raudonžiedžių pasiflorų aliejus

Būkite pirmi parašę apžvalgą šiai prekei

Būsena: Prekyboje

Prekės pavadinimas Kaina Vnt
Raudonžiedžių pasiflorų aliejus 50 ml
14,50 Lt
AR

Trumpa apžvalga

Pasiflorų aliejus yra puikus emolientas, turintis daug vitamino C, kalcio ir fosforo. Šis aliejus yra plačiai naudojamas kosmetiniuose produktuose, ypač skirtuose maitinti ir prižiūrėti sausą odą.

Raudonžiedžių pasiflorų aliejus

Double click on above image to view full picture

Sumažinti
Padidinti

Daugiau peržiūrų

Išsamiau

Pasiflorų aliejus yra puikus emolientas, turintis daug vitamino C, kalcio ir fosforo. Dėl didelio nepakeičiamų riebalų rūgščių kiekio ir lengvos šis aliejus yra plačiai naudojamas kosmetiniuose produktuose, ypač skirtuose maitinti ir prižiūrėti sausą odą. Pasiflorų aliejus yra labai rekomenduojamas galvos odos ir plaukų priežiūrai, siekiant skatinti sveikų plaukų augimą ir gyvybingumą. Aliejus yra raminantis ir sedatyvinis, dėl ko tinkamas produktų, skirtų atsipalaiduoti gamybai (pvz. masažiniams aliejams ar kremams). Dėl priešuždegiminių, antispazminių ir raminamųjų savybių, jis  labai tinkamas masažo preparatų, skirtų palengvinti raumenų skausmui, patinimui gaminimui.

Papildoma informacija

Kilmės šalis Santo Domingas
Augimo būdas Ekologiškas sertifikuotas
Gydomasis poveikis

Pasižymi tokiomis gydomosiomis savybėmis:

  • trankviliantas / raminantis nervus
  • antidepresantas
  • malšinantis skausmą
  • priešuždegiminis
  • antispazminis

 

Receptai, naudojimo būdai, Monikos pastebėjimai

Naudojamas:

  • brandžiai, senstančiai odai,
  • sausai, sutrūkinėjusiai odai,
  • sausiems, trapiems ir pažeistiems plaukams,
  • lūpų priežiūrai,
  • esant raumenų skausmams ir patinimui,
  • masažui (ypač esant nemigai)
  •