Cupuassu sviestas

Būkite pirmi parašę apžvalgą šiai prekei

Būsena: Prekyboje

Prekės pavadinimas Kaina Vnt
Cupuassu sviestas maišelyje 50 g

Nuolatinė kaina: 16,00 Lt

Speciali kaina: 13,50 Lt

Cupuassu sviestas induke 50 g
19,00 Lt

Nėra prekyboje

AR

Trumpa apžvalga

Cupuassu sviestas yra artimas kakavos sviestui, drėkina, maitina, suteikia elastingumo, apsaugo odą nuo laisvųjų radikalų, atstato odos drėgmės barjerą.
Cupuassu yra puikus augalinis gyvulinės kilmės lanolino atitikmuo.

Cupuassu sviestas

Double click on above image to view full picture

Sumažinti
Padidinti

Daugiau peržiūrų

Išsamiau

Cupuassu augalo tėvynė Amazonės miškai Pietų Amerikoje. Šio augalo  sviestas yra artimas kakavos sviestui, tačiau cupuassu pasižymi švelnesne, vientisesne tekstūra, greičiau susigeria į odą negu kakavos sviestast ir kosmetinėmis savybėmis cupuassu sviestas pranoksta kakavos sviestą. Jo kvapas labai primena chalvą,yra rusvos spalvos. Puikiai tinka brandžiai odai, drėkina, maitina, suteikia elastingumo.
Apsaugo nuo žalingų UVA/UVB spindulių,ramina sudirgusią odą, tinka naudoti sergant dermatitu, egzema, mažina odos uždegimą, paraudimą.Puikiai tinka naudoti menopauzės metu.  Apsaugo odą nuo laisvųjų radikalų, atstato odos drėgmės barjerą.
Cupuassu yra puikus augalinis gyvulinės kilmės lanolino atitikmuo. Jis sulaiko 240 % daugiau vandens nei lanolinas ir efektyviai veikia kaip odos drėkiklis, suteikia minkštumo, elastingumo, lygumo. Naudojamas plaukų, veido bei kūno odos priežiūrai. Padeda išlaikyti plaukų spalvą, išlygina plauko paviršių, suteikia blizgesio.
Iš šio sviesto taipogi gaminamas šokoladas tik jis ne tokios geros kokybės kaip iš kakavmedžio vaisių,
 

Papildoma informacija

Kilmės šalis Brazilija
Augimo būdas Laukinis
Gydomasis poveikis

Cupuassu sviestą Amazonijos gyventojai naudoja kaip palengvinančią gimdymo procesą priemonę. Mažina įtrūkimus, netgi šiek tiek nuskausmina.

 

Receptai, naudojimo būdai, Monikos pastebėjimai

Naudojimo koncentracija:
Kremas, losjonas:2 – 3%
Balzamas: 2-5 %
Kūno sviestas, kremas: 5-10 %
Kondicionierius: 1-3 %