Andiroba - gvianinės karapos aliejus (Andiroba, Carapa guianensis)

Būkite pirmi parašę apžvalgą šiai prekei

Būsena: Prekyboje

Prekės pavadinimas Kaina Vnt
Andiroba aliejus 60ml
26,00 Lt
Andiroba aliejus 30ml
15,00 Lt
AR

Trumpa apžvalga

Šis aliejus mažina raukšles, minkština, drėkina odą, mažina pigmentines dėmes, gydo aknę, pagreitina surandėjusių žaizdų gijimą. Ideali priemonė prieš celiulito plitimą, nes stabdo tam tikrų enzimų, kurie formuoja celiulitą, veiklą. Įsisenėjusio celiulito nepašalina, tik sumažina jo išraišką odos paviršiuje.

Andiroba - gvianinės karapos aliejus (Andiroba, Carapa guianensis)

Double click on above image to view full picture

Sumažinti
Padidinti

Daugiau peržiūrų

Išsamiau

  • Andirobos aliejus yra vienas plačiausiai naudojamų aliejų Amazonės upės regione. Jis puikiai stiprina plaukus, skatina jų augimą. Puiki priemonė nuo aknės, ypač jei jis naudojamas kaip sudedamoji muilo dalis. Šis aliejus labai gerai susigeria į odą. Plačiai naudojamas masažui. Puikiai ramina pažeistą odą, atpalaiduoja raumenis, slopina jų maudimą. Puikus repelentas, atbaido uodus ir utėles. Moksliniais tyrimais nustatyta, jog tai 100 % efektyvi priemonė būtent nuo šių vabzdžių. Reikia pastebėti, kad kvapas nėra ryškus, tačiau jį sudarančių elementų derinys veikia vabzdžių alkio jausmą, tai yra slopina, dėl šios priežasties uodai nebekanda. Taipogi šis aliejus neturi pašalinio poveikio žmogui.

Kosmetinis poveikis:

  • mažina raukšles, minkština, drėkina odą,
  • mažina pigmentines dėmes,
  • gydo aknę,
  • pagreitina surandėjusių žaizdų gijimą.
  • ideali priemonė prieš celiulito plitimą, nes stabdo tam tikrų enzimų, kurie formuoja celiulitą, veiklą. Įsisenėjusio celiulito nepašalina, tik sumažina jo išraišką odos paviršiuje.
Galioja iki 2013-11 mėn.

Papildoma informacija

Kilmės šalis Brazilija
Augimo būdas Laukinis
Gydomasis poveikis Skatina žaizdų gijimą, mažina odos uždegimą, taipogi padeda gydyti artritą, reumatą, raumenų uždegimus. Tinkamas naudoti traumų pažeistų raumenų gydymui, nuovargiui. Slopina skausmą, turi priešvėžinių savybių. Gydo įvairias odos ligas, tokias kaip egzema, dermatitas, psoriazė, alergija. Gydo nudegusią ar nušalusią odą. Veikia antibakteriškai, prieš odos parazitus (utėles, niežus)
Receptai, naudojimo būdai, Monikos pastebėjimai

Naudoti 1 - 100% koncentracijos kaip sudėtinė dalis kosmetinių produktų arba grynas. Grynas naudojamas daugiau gydymo tikslams.

  • Celiulito formavimosi stabdymui reikėtų naudoti nuo 1% iki 25% koncentracijos.
  • Padeda esant ausies uždegimui: keletą lašų įlašinti į ausies ertmę.
  • Skaudant gerklei, keletą lašų išmaišyti mažam kiekyje šilto vandens ir skalauti.
  • Naudojant kaip vabzdžių atbaidymo priemonę, galima keletą lašų javos citronelos bei levandų EA įlašinti ir teptis tiesiai ant odos.
  • Prieš bakterines infekcijas naudokite sumaišę su arbatmedžio ar manukos ea.
  • Apipurkškite aliejumi naminius gyvūnėlius (kates, šunis) ar ūkio gyvulius –apsaugos nuo niežų ir vasarą nuo uodų, musių. Galite pridėti į augintinio šampūną.